TØMRER VIRKSOMHED

Profil
Virksomheden Kent Mejer, er en enkeltmandsvirksomhed som favner bredt. Virksomheden er registreret som en tømrervirksomhed. Det er også her virksomheden har sit fokus område. Med base i Århus har Kent Mejer i løbet af kort tid etableret sig som et meget konkurrencedygtigt firma. Kent Mejer sætter en ære i at udføre arbejdet rigtigt første gang.

Kent Mejer baserer sit firma på åbenhed og en flad ledelsesstruktur. Beslutninger træffes af den enkelte tømrer på pladsen. Det sikrer et hurtigt og præcist byggeri og en god og effektiv dialog med kunden.

Når der udføres tømrerarbejde hos private, i børnehaver, vuggestuer eller andre offentlige institutioner, skal der altid tages hensyn til hverdagslivet og til de særlige krav til sikkerhed, miljø og standarder, der er knyttet til tømrer arbejdet. Der sikreres tid til en god dialog om opgaven – både før Kent Mejer går i gang med arbejdet og under udførelsen. For at opnå en god dialog svarer jeg på alle de spørgsmål du måtte have som f.eks tømrerarbejdet eller processen. Kent Mejer rådgiver alle kunder i valget af materialer, så både kvalitet, miljøvenlighed og stil bliver en helhed.

Én ansvarlig kontaktperson
Den helt store fordel ved mit firma er, at du har kontakt til den samme person gennem hele forløbet, når jeg skal løse en tømreropgave hos dig. Lige fra tilbudsgivning til rådgivning af dit projekt. Det er også mig som kommer på pladsen og har ansvaret for byggeriet. Du får mulighed for at følge med i byggeriet og har en løbende dialog med den ansvarlige tømrer.

Regning eller tilbud
Jeg udfører gerne arbejde på regning eller efter tilbud. Det afhænger af hvad du ønsker. Uanset hvad du vælger er prisen den rigtige og når jeg arbejder på regning er prisen skåret helt ind til benet. Du betaler for præcist det der bliver leveret og du får et overslag på prisen inden jeg går i gang. Hvis du vælger at få lavet et tilbud, er tilbuds-pris og faktureret pris den samme. Jeg laver et tilbud med udgangspunkt i en besigtigelse og en snak om opgaven samt min viden om hvordan tømreropgaven kan løses bedst.

Til tiden
Når Kent Mejer går i gang med din opgave sikres det at der afsættes passende tid i kalenderen, så alle faste aftaler overholdes.

Kvalitetskontrol
Når Kent Mejer har udført en tømreropgave, sørger Kent Mejer for et grundigt tjek af både kvalitet og finish, inden opgaven afsluttes. Kent Mejer tager det fulde ansvar for, at opgaven er udført korrekt og tilfredsstillende. Kent Mejer oplever derfor stor tillid til vores arbejde blandt vores kunder – uafhængigt af tømreropgavens art og størrelse.

FREELANCE TEKNIKER

Profil
Virksomheden Kent Mejer, er en enkeltmandsvirksomhed som favner bredt. Virksomheden er registreret som en tømrervirksomhed. Det er også her virksomheden har sit fokus område, men tilbyder også freelance lydteknisk arbejde. Med base i Århus har Kent Mejer i løbet af kort tid etableret sig som et meget konkurrencedygtigt firma.

Kent Mejer har i de sidste 10 år arbejdet som freelance lydtekniker.

KONTAKT

  • KENT MEJER
    KENT MEJER Tømrermester