YDELSER SOM TØMRER

KENT MEJER LAVER DE FLESTE FORMER FOR TØMRERARBEJDE

RENOVERINGSOPGAVER

SPECIALOPGAVER

OMBYGNINGER

DØRE OG VINDUER

TAG

GULVE

FACADER

MINDRE FAGENTREPRISER

ALLE OPGAVER LØSES SIKKERT OG PROFESSIONELT MED FORSTÅELSE FOR HELHEDEN OG GENNEM DIALOG MED KUNDEN.

Reparation- og vedligholdelses opgaver
Reparation er firmaets speciale. Dette er et område der kræver tid og omhu samt fagligt godt håndværk – og det er noget firmaet sætter pris på. Det kan i mange tilfælde betale sig at reparere frem for at købe nyt og det er samtidig en miljømæssig fordel.

Fagentrepriser
I samarbejde dygtige kollegaer udfører vi gerne fagentrepriser, hvor Kent Mejer står for det komplette tømrerarbejde på alle typer byggerier. Vi kan spille en aktiv rolle i både planlægning og styring af byggeriet.

Rådgiver
Kent Mejer giver gerne rådgivning som bygningssagkyndig. F.eks. ved hushandel eller som ekstern konsulent i byggesager. Kent Mejer har også mulighed for at udarbejde projektmateriale til bygherrer og myndigheder.

Akustik
Derudover har Kent Mejer et stort kendskab indenfor Akustik. Denne kendskab har hjulpet til at give mange bygninger et betydeligere bedre indemiljø. F.eks. børnehaver, skoler, private boliger og rytmiske spillesteder. Men også flere opgaver i lydstudier, hvor akustikken stort set er det vigtigste.

YDELSER FREELANCE TEKNIKER

ALLE OPGAVER LØSES SIKKERT OG PROFESSIONELT MED FORSTÅELSE FOR HELHEDEN OG GENNEM DIALOG MED KUNDEN.

Kent Mejer tilbyder:

• Systemtekniker
• Baggear
• FOH/MON
• Produktion
• Salg og opsætning af Lyd og Lys anlæg
• Renoveringsopgaver
• Specialopgaver

Rådgiver
Kent Mejer giver gerne rådgivning som fagkyndig. Ved fx investering af nyt PA eller sceneforhold, som ekstern konsulent. Kent Mejer har også mulighed for at udarbejde projektmateriale, til bygherrer og sponsor.

Akustik
Derudover har Kent Mejer et stort kendskab indenfor akustik. Denne kendskab har hjulpet til, at give mange bygninger et betydeligere bedre indemiljø. F.eks. børnehaver, skoler, private boliger og rytmiske spillesteder. Men Kent Mejer har også løst flere opgaver i lydstudier, hvor akustikken er stort set det vigtigste.